mandag, januar 13, 2014

Friheten

Åh, det var virkelig ikke meningen at jeg ikke skulle blogge på 3 dager... Men jeg oppdatet hvor fantastisk Dragon Age spillet er skjønner dere. Og da er det fort gjort å glemme alt annet. Så for å sørge for at noe fornuftig skal bli gjort idag har jeg satt opp en liste, og jeg får kun lov å spille når den er fullført. Sånn er det når man må sette grenser for seg selv, haha. Uansett, til innleggets hovedtema; 

Vi har kjøpt oss ny sofa!


For på lørdag tok vi nemmelig turen til IKEA for å bruke de flotte gavekortene vi hadde fått. Hovedmålet var en sofa. Den måtte oppflylle følgene kriterier; den måtte være en sovesofa, ha en sjeselong og den måtte være grå. Og hva fant vi? Jo, Friheten. Som den så fint heter. Vi var veldig usikkere, for den så så liten ut i butikken. Det var virkelig ingen andre som var fine, som også var en sovesofa. Så da ble den med hjem. Og vi ble bare mer og mer gira da vi drev og monterte den. For den viste seg å ha en perfekt størrelse! 


Synnøve: Så hvordan gjør vi dette da?
Marius: Gå på nettet og søk om det er noe bruksanvisning på Friheten!
Synnøve: *tenker hvor rart det måtte ha hørtes for en som ikke ante hva sofaen het*


Aner du hvor deilig det er å eie en egen sofa? En som bare er din. Ikke fått hos et familiemedlemm, ikke kjøpt brukt, ikke funnet gratis på finn.no. En sofa som ingen andre har brukt. Ingen andre bortsett fra du selv. Åh, det er fantastisk. Greit så må den sittes inn, den er litt stiv og ubrukt, men det kommer seg. Likevell, det aller beste er faktisk at den ikke er rød. Den passer inn.


Nå er det bare for venner og familie fra fjærnt å komme på besøk, vi har plass til overnattingsgjester! Sofaen har også plass til oppbevaring av tepper og dyner, herlig. Og hva gjorde vi igår på søndagen? Jo, vi slo ut sovesofaen og daffa framfor tv'en. Ikke bare sovesofa, men en perfekt søndagssofa også. 
I didn't plan on not blogging for 3 days, but I discovered Dragon Age and dissapeared to another world. Well, I am back. I have made myself a list for what needs to be done today, and I am only allowed to play if I complete it. So, whats new? We bought us a new couch! It is not from a family member, it is not used or second-hand. It is fresh, new, and only used by us. This feels like our couch. The best part? It is not red! And it can be made to a bed, so now we got space for guests. So happy and satisfied with it.

- xox The Girl on Edge

2 kommentarer:

 1. Hei! Fant dette innlegget da jeg googlet denne sovesofaen. Er dere fortsatt fornøyd? :) Har tenkt å kjøpe denne selv. Blir den mykere etterhvert? Ender den med å bli hellende, altså at den blir for myk der man sitter og hardere bak så man føler man tipper fremover?

  Tusen takk hvis du vil svare meg på dette :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, kjempefornøyd :) Den blir litt sigen der man sitter mest, men man legger ikke så veldig merke til det. om du skjønner hva jeg mener. Ellers holder den seg fin. Vi har ett par nupper, men det er fordi vi har innekatter :) Har sovet på den selv også og det går helt fint :)

   Slett

Gjerne legg igjen en kommentar her! ;)