fredag, april 17, 2015

Weekend is at the doorstep

God fredag! Da er det snart helg folkens, og så godt er det. Det gjenstår bare en 14-22 arbeidsvakt for min del, så har jeg helg. Planene mine for helgen er å trene og møte jentegjengen igjen. Nå er det en stund siden vi var samlet sist så det blir stas. På agendaen vår står blant annet å planlegge 17.mai lunsj. Jeg fyller jo tross lat 25 år om en mnd, og det skal feires. Kan nesten ikke huske sist jeg feiret dagen min med venner og champagne. Og i den anledning har jeg fått mamma til å sende ned bunaden min som jeg ikke har brukt på årevis. Håper den fortsatt passer!
For øvrig så må jeg bare nevne at jeg var på 3T og trente bryst helt alene i går. Det er en milepæl i mitt liv og relativt stort for meg. Det er nettopp bryst og triceps dagene som har vært lettest å skippe når gubben ikke er med, rett og slett fordi jeg ikke har behersket øvelsene godt nokk. Det blir riktig nokk litt mindre vekt på stanga når jeg er alene. Men, da får jeg trent på teknikk og stabilitet i det minste. Og det kommer jo godt med. Jeg sliter litt med benkpress øvelsene for de er ganske uvante for meg. Og det har tatt lang tid å føle meg behagelig med å gjøre det. Men hei hurra, mestring!

Som dere ser på bildene så prøvde jeg å få til et par blinkskudd med Dexter. Han er ikke like medgjørlig som Jax, og det blir fort nokk. Men nå nettopp overrasket han meg stort med å ligge i fanget mitt å mæle. <3

Jeg må nesten hive meg rundt å gjøre meg klar til jobb jeg!

- Vi snakkes 

1 kommentar:

  1. Ja tenkt det er snart bursdagen din, selv om jeg ikke er der for å feire med deg skal jeg tenke på deg<3 Så flott at du har trent bryst alene. Er jo ikke bare bare å trene alene. Du er flik, fortsett sånn :)

    SvarSlett

Gjerne legg igjen en kommentar her! ;)