fredag, april 03, 2015

Cup of Easter Coffee


God Langfredag! Sitter her med dagens første kaffekopp og koser meg. Solen titter endelig frem fra skyene og det er deilig å se litt blå himmel. Da Dexter så solspotten komme på sofaen var han rask med å kapre plassen. Nå ligger han og bader seg i sola, og gjett om han koser seg!


Idag er planen at gubben skal ta opp sykklene fra kjelleren og fikse dem. Vi kjøpte oss hver sin sykkel ifjor sommer, men var ikke så lure å ha de på værksted før vi satte dem ned. De trenger nokk å bli ordnet på. Og gubben har bestemt seg for at det skal han klare selv. Helt greit for meg, jeg har kjemlelyst å begynne å sykkle til jobb igjen. Ingenting er som å suse hjem fra jobb på sykkel kl 22. Lite trafikk og masse nedoverbakker ;)

Det ser desverre ikke ut til at det blir noe tur i langfjæra idag. Den er såpass sen, og vi vil heller kose oss med middag - hjemmelagde burgere med pulled pork. Skal tross alt opp kl 6 imorgen for å komme meg på jobb til kl 8. Men om sykklene blir i orden idag, kan det jo hende det blir en sykkeltur   før middag.Ønsker alle en riktig fin dag!

- Vi snakkes

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Gjerne legg igjen en kommentar her! ;)