torsdag, oktober 31, 2013

Late nigth blogging

Dette er et 'bedre sent en aldri' innlegg, jeg er så si på vei i seng og skulle vell helst ha lagt meg. Men gubben har reist til Sverige, og jeg har ikke så veldig lyst å legge meg å sove alene. Så da ville jeg heller dele noen bilder fra idag da jeg dro på en aldri så liten shoppingstur med en god venninne - for denne gangen husket jeg nemmelig på at iphone kameraet er jo krute god den og. 

  
Sånt halv hjerta outfit bilde? Forguder bare denne buksen(kjøpt igår), og den passer perfekt på mine veldig slitte og gamle sko.Fant drømme hatt på Gina og noen råe lamper jeg lurer på hvor er fra! (synd de ikke var til salgs)


Fant for øvrig drømmelua på Bik Bok, på andre siden står det "SHIT". Epic shit <3


Men ingenting ble kjøpt, for meg ble det bare en oppdaterings-runde for å sjekke hva som var i butikkene. Uansett, det er alltid koselig å holde en god venninne med selskap og dele meninger om klær! Ble til og med på spandert en topp, veldig hyggelig:)  Anyways, God natt~!

Dont want to go to sleep yet, since the bed will be empty. M went to Sweden today with a buddy. So I just wanted to post some pictures from when I went shopping with a good friend today. Well, good night!

- xox The Girl on Edge

2 kommentarer:

  1. Herlige bilder du tok i går Synnøve! :) Det var en artig shopping runde jeg hadde med deg i går altså :D

    SvarSlett
    Svar
    1. hihi, og tenk med iphonen :D Takk snuppa, storkoste meg :)

      Slett

Gjerne legg igjen en kommentar her! ;)