mandag, august 17, 2015

A cat adventure


Både på lørdag og igår har pusene fått være på verandaen sammen med oss. Vi har ikke nett, så vi er veldig forsiktige med å ha dem ute. Det er kun når vi er der ute selv. Og siden jeg nesten ikke har fått nytt noe sol denne sommeren måtte jeg jo bare benytte søndagen til å ligge ute på verandaen. 

Pusene lusket først rundt om kring, snuste på alt og undersøkte hele verandaen. Overraskende nokk er de veldig vandt med lyd og støy, hverken barnerop eller vind som fikk løvet i trærne til å rasle truende skremte dem. Litt skeptisk når helikopteret lettet og landet på sykehuset, men det skulle bare mangle. 




Etterhvert som eierne ble mer døsige ble pusene det også. Vi tok ut hulen og favoritt pappesken som vi satte i skyggen for at de skulle ha et sted å slappe av. Og jammen la de ikke seg til rette der også! Utrolig koselig å ligge ute å sole seg i selskap med pusene. I ny og ne lusket de inn for å slappe av på ett kjølig gulv. 

Jeg tror rett og slett vi må gjøre alvor av å få målt opp den totale lengden av verandaen og kjøpt sikkerhetsnett slik at vi ikke trenger å følge så kraftig meg når vi lar dem være ute.

Nå er det børste og kosetid før matmor må dra på jobb!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Gjerne legg igjen en kommentar her! ;)