tirsdag, desember 17, 2013

December Inspiration

Hei igjen. Jeg er da altså fortsatt i livet og alt det der. Jeg har bare i mellom jobb, julegavehandling, innpakking, post sendinger og rydding alt for få timer for tiden. Jeg beundrer virkelig topp bloggere som finner tid til all bloggingen i mellom relaterte møter/oppdrag, jobb og hverdagslivet. Hvordan får de det til? Vel, jeg kjenner iallefall at energinivået begynner å gå sakte men sikkert oppover. Så jeg har litt mer energi til å få andre ting gjort når jeg kommer hjem. Forkjølelsen begynner også endelig å gi seg, og det hjelper jo betraktelig på! Så da jeg stod opp idag klarte jeg kun å tenke på en ting - å få blogget!

Men, jeg tar jo ikke bilder av livet mitt lengre så det for holde med litt inspirasjon fra tumblr accounten min. Her er hva jeg har re-blogget der i det siste, og det sier vel seg selv hva det er som inspirerer meg? Strikk, strikk, strikk og andre varme ting!

Så med det vil jeg ønske alle en riktig god Tirsdag! Jeg har sagt ja til å ta over en vakt fra 12-20, og før det må jeg få sendt noe med posten. Så det er bare å hive seg rundt å gjøre seg klar for dagen! I just don't have enough hours in my days any more. Between all the working, Christmas shopping, gift wrapping, errands to the post office and cleaning I just haven't found time for my blog for a while. But I can feel my energy levels rising, after being way to low for a while. And the cold is finally going away - and that helps a lot! So when I got up today, I really wanted to make a blog post! But I don't take any pictures of my life any more, so some inspiration have to do. This is what I have re-blogged on my Tumblr account lately.

- The Girl on Edge

2 kommentarer:

Gjerne legg igjen en kommentar her! ;)