onsdag, juli 13, 2016

Sweet potato fries


God onsdag!

I dag klaffet det endelig med fridager for meg og gubben, ikke ofte vi har de samtidig. Spesielt nå som han jobber søndager i tillegg. I dag ble treningsklær og treningsstudio byttet ut med behagelige hverdagsklær og en tur til byen sammen. Gubben trengte å få fatt på en sort dressjakke, og jeg? Vel, jeg handlet på salg selvfølgelig. 

På Gina Tricot var det latterlig billig rett og slett! Kjøpte meg blant annet en sort behagelig off-shoulder kjole til 49 spenn! Det ble og en sommerlig mørkegrønn topp, en ring og ett par bohemske øredobber. Undertøysettet kjøpte gubben til meg på Cubus, og boken ble handlet på Ark. Nå har jeg en tjukk og god bok som skal holde ut sommeren! På sengekanten hver kveld, på solfylte veranda stunder og på reisen til Lyon i Frankrike neste torsdag. Tenk, det er ikke lenge til!



Etter en del vandring tok gubben meg med til Bror så jeg endelig kunne få smake på Bror's herlige søtpotet-fries. Og de var gull! Og ihvertfall verdt de 45kr de kostet. Perfekt snack når man er ute og shopper. Gjett om jeg skal dit flere steder. Overhørte en kunde som kjøpte seg glutenfri burger, så det må også prøves en gang.


Nå blir det oppvask, taco og en rolig kveld med alle mine kjære her hjemme. Vi snakkes!

Kode for å importere bloggen min til Nouw: 1829955003

3 kommentarer:

Gjerne legg igjen en kommentar her! ;)